Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10

Pojmovnik

KONGRESNA KARTA

Korištenje na ponovljene ulaske i izlaske tjekom određenog vremenskog razdoblja. Organizator ih može kupiti po fiksnoj cijeni prije nekog događaja ( seminari, skupovi, sajmovi...) i unaprijed poslati sudionicima.

DEBITNE KARTICE

Na debitnim karticama je zabilježen određeni iznos novca i one se naknadno prodaju kupcima po fiksnoj cijeni. Nastali troškovi parkiranja oduzimaju se s debitne kartice pri izlasku iz garaže. Pomoću debitne kartice korisniku se obično nudi odgovornost odabira cijene koja je niža od zabilježene vrijednosti.

PREPAID KARTICA

Izdaje se za određenu cijenu i vrijedi do unaprijed određenog vremena za izlaz na dan kada je kartica izdana. Visina naknade za kratkotrajno parkiranje također može biti osnovna cijena i po želji s popustom.

PRETPLATNIČKA KARTA

Kupnjom pretplatničke karte korisnici žele koristiti parkiralište tijekom dužeg razdoblja i nastale troškove plaćaju unaprijed. Nisu ograničeni na broj izlaza/ulaza.

KRATKOTRAJNO PARKIRANJE

Izdaje se korisniku na ulazu na parkiralište ( automatski) naknada za parkiranje računa se na osnovu ulaznih podataka na karti ( vrijeme x cijena ). Naknada se plaća na izlasku na automatskoj ili ručnoj blagajni.